Digues-me guilla, tros de verra, el primer títol de Pedregar Edicions

La foto de coberta és de Tallaferro“L’exploració literària més tòrrida i apassionada de la Girona profunda.” Josep Maria NafolleresDe la contracoberta:

La Merche és una barcelonina alienada que, a causa d’una reestructuració d’empresa, ha d’anar a treballar nord enllà. En concret, a Girona. Desconcert, visita al logopeda, consulta a l’astròleg. Un cop superat l’ensurt inicial, però, la seva vida fa un gir espectacular que la ressitua en un 69 existencial permanent. Gràcies a la Cuqui, a l’Afra i, d’una manera perversament nostrada, al Xevi, la Merche descobreix una nova dimensió sexual que no havia imaginat mai que portava dins.

Però el miracle nimfomanitzador no és solament obra d’una mà (i un peu i un puny i unes quantes llengües) humana. La redempció no hauria pogut ocórrer en cap altre indret. I d’això, la Merche, sense que cap dels modestos habitants de la ciutat li expliqui, se n’adona; i com. A un quart de nou, en ficar la moneda a la ranura del peatge, ja li ve un pessigolleig a l’entrecuix. A partir d’aleshores, el seu cos es converteix en un mer vehicle d’un èxtasi creixent amb múltiples culminacions diàries –el regalim incipient aparcant a la Devesa, el calfred a l’espinada en divisar la silueta de Sant Fèlix, els mugrons erectes en contemplar la façana de la catedral, per no parlar de l’orgasme sideral de cada visita al call, cada petó al cul de la lleona i cada passejada per la Font de la Pólvora–, fins que al vespre ha de tornar, amb el cap cot i les calces xopes, a la lúgubre, xavacana i menyspreable capital.

Digues-me guilla, tros de verra no és tan sols la història d’un enamorament, és, per a la Merche, per al lector, per a la humanitat sencera, la flama perpètua d’una passió immortal.

Narcís Formosa Miralles (Girona, 1985) és una jove promesa de les lletres bla, bla, bla. Digues-me guilla, tros de verra és la seva primera novel·la; assegura que és del tot autobiogràfica i que els amics li diuen Xevi.Col·lecció: La rialla diagonal

ISBN: 9733489787-704-3
Pàgines; 176
P.V.P.: 13,99 €
Format: 21,50 x 14,00 cm

Anuncis

About Pedregar

A pedregar edicions fem llibres, d'aquella manera.

Comenteu, comenteu que el món s'acaba

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: