El llibret de llom. La millor literatura oral, amb formatge


“És una marranada? un calfred a l’espinada? No, és el llibret de llom més fàcil de detectar, només cal seguir el filet de formatge fins al prestatge.” Adrià Ferran

De la contracoberta (endins):

Una primera capa de farina i pa ratllat barrejats amb ou batut, tot fregit amb oli ben calent (com la coberta; cal comprovar que cap dels dos costats estigui socarrat, altrament cal enviar un paquet bomba a l’editorial i, al llit de mort del malvat editor, anar-li a dir que així, així, és com s’aprèn a vetllar pels seus clients). Un segon estrat de llom, salpebrat, sucoset i bo. Un tercer estrat de pernil dolç, sense tendrums i tallat gruixut. I, per últim, –aaaaah, és, és, és– l’obsessiu nucli de formatge fos. Si el llibret està ben enquadernat, anireu a parar a la coberta refent el camí d’anada al paradís formatgístic però a la inversa.

L’autora
Porca Misèria (Vic 2007 – Vic 2012) filla de Bacó i Verra Misèria. Orgullosa del seu origen insestuós i humil va ser la fundadora del casal Baltasar Porcell per a porquets llegidors i descastats. Gràcies a les seves corbes vertiginoses, va ostentar els títols de Miss Truja 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, carrera que va culminar el dia gloriós del seu sacrifici màxim pel profit intel·lectual de l’honorable i voraç comunitat lectora de llibrets de llom.

Col·lecció: L’alenada d’all

ISBN: 9732489827-304-9
Pàgines: 7 (contant el nucli formatjós)
P.V.P.: 499,99 €
Format: 16 x 14 x 2,5 cm

Anuncis

About Pedregar

A pedregar edicions fem llibres, d'aquella manera.

2 comments

  1. Retroenllaç: El gran editor i la crisi « El fem fatal

  2. Si els xarneguets tinguéssim una Porca Misèria que ens fes una casalet, que feliços que seríem! Per cert, recomano cuinar sempre amb oli d’oliva, altrament, els llibrets podrien resultar indigestos.

Comenteu, comenteu que el món s'acaba

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: